Theeschenkerij de Oogst
'Altijd tijd voor thee!'

Welkom bij Theeschenkerij de Oogst                                                                           Nieuws 2020!

Bij Theeschenkerij de Oogst kun je genieten van 'verse' thee of koffie, heerlijke taartjes & lunch, veelal gemaakt met producten uit eigen tuin. Wil je alle theesoorten en heerlijkheden proeven, kom genieten van een high tea.

De theeschenkerij vind je op Stadstuin Zuilen en dankzij de groene omgeving vergeet je even de drukte uit de stad. Ook is het de perfecte plek om even pauze te nemen tijdens een wandeling of fietstocht. In de omgeving zijn namelijk legio mooie routes te vinden. 

Je kunt je bezoek aan Theeschenkerij de Oogst ook combineren met een van de 'groene' activiteiten op de tuin of breng 's een bezoek aan kasteel Slot Zuylen.
Website: https://www.slotzuylen.nl/agenda/


Wil je langskomen en heb je een voedselallergie?

Laat het ons weten, wij houden er graag rekening mee. 

T: +31 629465363
E: Theeschenkerijdeoogst@gmail.com

 


 

 


Vanaf 1 maart 2020

Horeca coördinator bij Utrecht Natuurlijk

kim.van.veenendaal@utrechtnatuurlijk.nl

www.utrechtnatuurlijk.nl

Lieve gasten en bekenden,

Er gaat het een en ander veranderen op de Daalseweg. De theeschenkerij stopt op 1 maart 2020 op deze locatie, maar zeker niet getreurd. Het blijft een heerlijke groene plek waar wat gedronken kan worden

Utrecht Natuurlijk (UN) heeft mij gevraagd mee te denken over het organiseren van de horeca op diverse UN locaties. Dit is voor mij een interessante nieuwe vorm van ondernemen. Ik heb besloten om het aanbod aan te nemen. Wat betekent dat ik vanaf 1 maart in opdracht van UN aan de slag ga als horeca coördinator.

In de maand maart zullen we op de Daalseweg even dicht gaan om op 28 maart 2020 op Stadstuin Zuilen (Daalseweg), in de nieuwe samenwerking, weer open te kunnen.
Op 31 maart 2020 gaan we ook open op Stadsboerderij Griftsteede, waar we nu al druk zijn met alle voorbereidingen.

Alle ontwikkelingen zijn te volgen op de facebook pagina van Stadstuin Zuilen en de facebook pagina van Stadsboerderij Griftsteede.

De afspraken die al in de agenda staan van Theeschenkerij de Oogst kunnen doorgaan zoals afgesproken.

Vanaf 1 maart kunnen jullie mij bereiken via:
Kim.van.veenendaal@utrechtnatuurlijk.nl
Voor alle vragen omtrent (creatieve) bijeenkomsten, lunch aanvragen, ontmoetingen of feestjes op een van de inspirerende locaties van @utrechtnatuurlijk

Op een mooie zomer en graag tot snel!


Groet Kim 


Groet Kim 🌞