Theeschenkerij de Oogst
'Altijd tijd voor thee!'

Stadstuin Zuilen

Theeschenkerij de Oogst bevindt zich op Stadstuin Zuilen, tussen Oud-Zuilen en Zuilen in, ten Noordwesten van Utrecht. De tuin beschikt over een bloemenpluktuin waar je iedere zondag (vanaf juni) tussen 10 en 12 uur  je eigen veldboeket kunt plukken. Ook zijn er vaak vers geoogste groenten te koop, te vinden in de Pop-up kraam. 


Vragen over de bloemenpluktuin? Stuur gerust een email.
Email: pluktuinzuilen@gmail.com


Stadstuin Zuilen en Theeschenkerij de Oogst zijn een onderdeel van Utrecht Natuurlijk.

De vrijwilligers van Utrecht Natuurlijk verzorgen veel groene activiteiten. De activiteiten zijn terug te vinden op de website van Utrecht Natuurlijk. Naast Stadstuin Zuilen zijn er nog 8 andere tuinen/steedes die zeker een bezoek waard zijn.
Website: https://www.utrechtnatuurlijk.nl/


Utrecht Natuurlijk verrijkt je wereld. De stichting brengt de natuur dichtbij en maakt Utrecht groener, gezonder en duurzamer voor alle Utrechters. Utrecht Natuurlijk organiseert activiteiten, cursussen en evenementen. Bedrijven en Utrechters met een duurzaam initiatief kunnen bij Utrecht Natuurlijk terecht voor projecten, advies en begeleiding. Utrechtse leerlingen bieden zij een uniek onderwijsprogramma boordevol natuurervaringen.