Theeschenkerij de Oogst
'Altijd tijd voor thee!'

Thee, koffie, taart of high tea....

Een high tea bij Theeschenkerij de Oogst is echt een (tuin) feestje. Kom samen genieten van de hartige en zoete lekkernijen, geserveerd op mooie etagères. Je kunt onbeperkt genieten van alle theesoorten die er zijn. Alle producten zijn met liefde en passie gemaakt in de theeschenkerij of door ondernemers uit de omgeving.
Wil je komen high teaën? Een high tea kan je reserveren voor € 21,50 per persoon. 

Mocht je op het laatste moment beslissen om naar de theeschenkerij te komen en toch zin hebben in meerdere zoete lekkernijen en onbeperkt 'verse' thee? 
Bestel het theekransje voor € 9,95 per persoon.

Ontbijten

Start je dag met een ontbijt bij Theeschenkerij de Oogst. Vanaf 10 uur serveren we verse jus d'orange, smoothies, croissants of yoghurt met diverse noten, pitten en zaden, fruit en honing.

 

Lunch

Elke dag verrassen we je met een lunch. Dagelijks kun je het menu vinden op de krijtborden. Het varieert van seizoenssoep, groene salade tot een goed belegde boterham. We maken de lekkerste tosti's met huisgemaakte tomaten chutney en voor de allerkleinsten zijn er boterhammen met jam of stroop. .  .

Borrel

Kom bij ons borrelen! Bestel bij je glas wijn een borrelplank met boerenkaas. 

Groepen

Wil je weten wat er mogelijk is voor groepen? Neem contact op voor een offerte op maat. 

Activiteiten

Er zijn op dit moment verschillende activiteiten in ontwikkeling. Hierbij kan je denken aan teambuilding-, sport-, tuin-, of creatieve activiteiten. Combineer een van de activiteiten met een ontbijt, lunch, high tea of borrel. Allemaal in een inspirerende groene omgeving, zo dichtbij de stad. Wij denken graag met je mee om er een geslaagde dag van te maken. 
Kado(bon)

Opzoek naar een leuk kado? Verras iemand met een kadobon van  Theeschenkerij de Oogst. Je bepaalt zelf de waarde van jouw kado! Of stel een pakket samen met streekhoning, verse thee, een thee-ei, koffiebonen, of één van de heerlijke zoetigheden. 

Picknicken (vanaf 2 personen)

Met allerlei hapjes en drankjes de natuur in, of tijdens je boottochtje over de Vecht genieten van al het heerlijks van de theeschenkerij? Bestel de goed gevulde picknickmand. Minimaal 3 dagen van te voren bestellen.

- Lekkere 'snelle' trek mand 

€ 8,50 per persoon 

- Ontbijt mand € 18,50

- Boeren lunch mand 

€ 19,50 per persoon 

- High tea mand € 21,50 per persoon

- Borrel mand € 24,50 per persoon 

- De mand vol liefde 

€ 24,50 per persoon 

- Happy kids mand 

v.a. € 15,00 per persoon 


Wil je zelf de inhoud van de mand samenstellen? 

Vraag naar de mogelijkheden. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. 

Reserveren

Reserveren is niet mogelijk, behalve voor een high tea en groepen vanaf 10 personen. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. 

Uw gastvrouw

Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Theeschenkerij de Oogst!

 Ik ben Kim van Veenendaal, 30 jaar en heb een enorme passie voor het buitengebied en alles wat met eten en drinken te maken heeft. Zo heb ik alweer ruim 2 jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en hardop geroepen 'ik wil voor mijzelf beginnen!' Ik wil een plek creëren waar ik zelf naar toe zou gaan, in mijn vrije tijd. Een plek waar ik de tijd even kan vergeten en kan genieten van de heerlijkste taartjes, thee en koffie. Zo geschiedde dat ik in 2017 in Boskoop ben begonnen met mijn theeschenkerij. Nu begin ik op een nieuwe plek, Stadstuin Zuilen. In samenwerking met Utrecht Natuurlijk zorgen we dat de Stadstuin nog meer gaat bloeien. En dat allemaal in mijn eigen woonplaats.